Rullestillas i Oslo, Akershus og Bærum

Rullestillas har mange ulike bruksområder. Stillaset kan bygges frittstående, uten å festes i veggen. Dette gjør det utrolig enkelt i forbindelse med eksempelvis murarbeid, hvor du har behov for å flytte arbeidsområdet under prosjektet. Samtidig er stillaset meget enkelt å både montere og demontere.

Hensikten med rullestillas er at du skal få en trygg og stabil arbeidsplass i høyden. Av erfaring resulterer dette med at arbeidet som skal utføres i høyden blir utført på en mer effektiv måte.


Spesifikke mål og justerbare ben

Standard stillas kommer med justerbare ben på 0,4 meter. Du kan velge mellom to bredder, på 0,74 og 1,40 meter. Normalt benyttes i 2 meter og 2,8 meter plattformlengde. Hvis du forankrer stillaset kan det monteres opp til 13 meter.


Et stort utvalg av rullestillas i Oslo, Akershus og Bærum

Vi tilbyr et stort utvalg av rullestillas. Vi legger ingen begrensninger på oppdragsgiver og er tilgjengelig for både entreprenører, private og bedrifter i Oslo, Bærum og Akershus.


Ønsker du et fast tilbud, med forhåndspris på montering, leie og demontering av rullestillaser. Ta kontakt med oss for mer informasjon om leie, montering og demontering.


Les mer om hvordan vi vurderer våre priser på denne siden.