Stillasutleie Pris

Vi leier ut skreddersydde stillasløsninger i Oslo, Akershus og Bærum.

Da vi vet at det er stor variasjon i type oppdrag og prosjekter, ønsker vi ikke å oppgi en fast pris på oppdragene våre, men gir skreddersydde tilbud per oppdrag.

Vi ønsker ikke å ha fastsatte priser overfor deg som kunde. Vi har lang fartstid og har av erfaring sett at det er stor variasjon på arbeidet som skal utføres med stillaser. Dette resulterer også i at det blir stor variasjon av pris på stillas og stillasutleie. Derfor ønsker vi ikke å gi tilbud som inkluderer langt mer enn hva du har behov for.

For oss som ønsker å være et kostnadseffektivt, kompetanserikt og serviceminded bedrift, ønsker vi å vurdere hvert prosjekt og dets behov individuelt.


Pris for montering og demontering av stillas

Hos oss får du konkurransedyktige priser, hvor vi kan tilby montering eller demontering av lettstillaspriser fra kr 60,-. For areal mindre enn 200 m2 vurderer vi arbeidet enkeltvis, samtidig som prisene vil variere noe i henhold til sesong.


25 % rabatt på stillasutleie på vinteren

Prisene våre kan variere noe etter sesong. I vinterperioden reduseres leieprisen med 25 %.

På vinteren har vi ofte ledig kapasitet, og kan hjelpe deg rimelig og effektivt.


Gratis befaring og pristilbud på utleie av stillas

Befaring av jobben og pristilbud er gratis hos oss. For prisanslag på små prosjekt kan du gjerne sende oss bilder av oppdraget det gjelder, da blir det enda enklere å bedømme hva du trenger, og har behov for.


Vi leier ut stillas i Oslo, Akershus og Bærum


Fullstendig prisanslag får du når vi har gått gjennom behovene dine og hva du trenger til å utføre arbeidet ditt i høyden, på en trygg og sikker måte.


Har du behov for stillas i Oslo, eller i nærheten? Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller for befaring av ditt prosjekt.


Helst send en liten beskrivelse av prosjektet som skal gjennomføres og tar vi kontakt snarest.