Våre tjenester: Stillaser i Oslo, Akershus og Bærum

Vi har erfaring og kompetanse fra oppdrag med små og store bygg for montering av stillas, og tilbyr både entreprenører, private og offentlige våre tjenester innen stillasmontering. Vi gir faste tilbud med forhåndspris på montering, leie og demontering av stillaser.

Stillaser kan dekke behovet for arbeid til tak, fasader for gamle og nye bygg.


Utleie av lettstillas

Den optimale løsningen for små og større prosjekter. Kan brukes til arbeid på fasader, takarbeid og industribygg både under bygging og ved vedlikehold. La oss samtidig hjelpe deg med montering og demontering, slik at du kan bruke mer tid til å planlegge og utføre ditt prosjekt - lite som stort.


Utleie av rullestillas

Rullestillas har mange ulike bruksområder, samtidig som det har praktiske egenskaper. Stillaset kan bygges frittstående, uten å festes i veggen, og det er samtidig meget enkelt å både montere og demontere. Vi leier ut standardiserte rullestillas, med justerbare ben på 0,4 meter. Hos oss kan du velge mellom to bredder, 0,74 meter og 1,40 meter. Normalt sett benytter våre kunder plattformlengder i 2 meter og 2,8, hvor du kan montere opp til 13 meter hvis du velger å forankre stillaset.


Nedkastrør

Har du behov for å bli kvitt avfall, og samtidig gjøre dette på en trygg og effektiv måte? Med nedkastrør, eller avfallsrør kan du sende avfall fra store høyder, rett til en container. På den måten sparer du tid, samtidig som du holder arbeidsplassen trygg for fall av tunge gjenstander.


Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, eller ved bestilling.


Du kan godt lese mer om lettstillas, rullestillas og nedkastrør, og lese mer om hvordan vi bedømmer våre priser her.