Stillasutleie i Oslo, Akershus og Bærum

Vi tilbyr montering og demontering av stillaser, men med tanke på vårt utvalg av stillastyper og kompetanseområder, er det også naturlig at vi legger stort fokus på stillasutleie.


Utleie og montering av stillas

Ønsker du den mest praktiske løsningen? Hos oss kan du både leie og få stillaset montert og demontert av profesjonelle fagfolk. På den måten kan du være trygg på at stillaset blir satt opp og sikret etter forskrifter.


Stillas til fasadearbeid på næringsbygg og andre store prosjekter

Hos oss kan du leie både rullestillas og lettstillas til takarbeid, fasader og industribygg. Alternativt kan du velge alt i fra hvilke monteringsmuligheter som er tilgjengelig og hvilken jobb du ønsker å utføre. Lettstillas passer perfekt til utendørsprosjekter hvor stillaset kan monteres i veggen, mens rullestillas er tilegnet prosjekter som krever et frittstående og fleksibelt stillas.

Når du leier stillas hos oss får du samtidig muligheten til å leie praktiske nedkastrør. Les gjerne mer om nedkastrør på denne siden.


Kontakt oss for montering og leie

Vi er den du bør kontakte om du ønsker å leie stillas av en aktør som håndterer prosessen med stillaser fra A-Å.


Ta kontakt med oss dersom du ønsker et pristilbud. Vi ønsker å evaluere hver henvendelse individuelt ettersom det er stor variasjon i bruksområdene for våre stillaser.